Pro všechny šťastný dcery

"Oblékni se sama, už jsi velká." "Mě to tady nejde."   "Když sis to zašmodrchala, tak si to rozvaž sama." SLZIČKY, ZAŤATÁ  PUSINKA A  HOLČIČKA TO ZKOUŠÍ DÁL SAMA. Je jí přece  osm, umí to, ale teď to zrovna nejde.

...

"TATÍNKU, ty lyže jsou těžký."  "Na horách si každý nosí svoje věci. Tak pojď, ať už tam jsme"  Slzičky, zaťatá pusinka a nese dál.   

...

"TATÍNKU, slíbil jsi mi, že spolu uvaříme pudink." "Jo, určite, uvaříme i dva."  Slzičky, zaťatá  pusinka, dnes večer to snad již vyjde. 

...

"TATÍNKU, au, mě to nejde se obout, bolí mě noha, ty lyžáky jsou úzký." "Jestli  chceš pomoc, tak si o ni řekni. " Slzičky, zaťatá  pusinka a zkouší se obout dál sama.

...

"TATÍNKU, já už nemůžu, lyžujeme již dlouho." "Když už nemůžeš, tak přidej, na horách nejsme každý den."   Slzičky, zaťatá  pusinka a lyžuje dál, chce být s tatínkem. 

...

"TATÍNKU, už budeme v restauraci?"  "Jestli chceš jíst, tak nekecej a šlapej." Slzičky, zaťatá  pusinka a dobíhá milovaného tatínka. 


.......V restauraci HOLČIČKA USÍNÁ,  unavená, s hlavou  na stole.....


 PRO VŠECHNY HOLČIČKAMA MILOVANÉ TATÍNKY 

My jsme opravdu ještě malé a neunesem toho tolik, opravdu máme kratší nohy a vše se zdá mnohem dál a větší.  My opravdu toužíme po tom, aby jsi nám jen trochu pomohl. Aby si viděl,  že už to umíme.  A když nám to nejde, tak prosim nám jen s láskou řekni:  "TAK UKAŽ,  PODÍVÁME SE NA TO SPOLU"  a každý problém je již z poloviny vyřešený.  


==  Každá nedosycená otcovska láska nám totiž uzavírá srdíčko. Přesto budem zkoušet si ji získat, a budem mazanejší.

==  Ale nediv se, proč nám pak nevycházejí vztahy, když jsme velké. 

==  Už nikdy si neřekneme o pomoc. Už nikdy nebudeme vědět,  jak přijímat lásku našeho muže.

==  Už budem jen vydírat a manipulovat, abychom dostaly pozornost. Ale jak ji dostaneme, nebudem vědět,  co s tim. 


Tatinku, ukaž mi trochu tvoji lásky,  ať se naučím přijímat lásku,  ukaž mi objetí,  ať vím,  jak to vypadá, tatínku pomoz mi, ať  až budu velká, vím,  že tak je to v pořádku. 


❤❤ Já to zvládnu i sama až budu velká, ale nechat si pomoct od muže, nechat se obejmout,  z nás bude dělat harmonický pár ❤❤


Mnoho šťastných  dcer  přeje 

Lucie Kubů 


http://luciekubu.mohendzodaro.net/


Foto Tomáš Mach, vyfotil svoji milovanou dceru.

Magie ženského tance
Celostní pohybový trénink zaměřený na ženskou eleganci, zdraví,
taneční dovednosti a zdravou psychiku, esenciální pohyby pro rozvoj ženství a vnitřní síly
Víkendový kurz plný naplňujících zážitků.


Články

...ale trochu klidu bych potřebovala Více


Červená růže

Lucie Kubů

   

Pravidelné kurzy

Cvičení je pro současnou ženu, ktera chce být zdravá a krásná a stát pevně nohama na zemi. ☆☆ Od března začínáme nový kurz Mohendžodáro, tantra jógy pro ženy v Staré Boleslavi ☆☆

Maxe Švabinského 433, Brandýs nad Labem,Stará Boleslav, čtvrtky večer 17,30-20,00 h / březen - červen / 8 setkání jednou za 14 dní

Zobrazit detail

Cvičení je pro současnou ženu, ktera chce být zdravá a krásná a stát pevně nohama na zemi. ☆☆ Od března začínáme nový kurz Mohendžodáro, tantra jógy pro ženy v Staré Boleslavi ☆☆

Maxe Švabinského 433, Brandýs nad Labem,Stará Boleslav, úterky večer 17,30-20,00 h / březen - červen / 8 setkání jednou za 14 dní

Zobrazit detail

Láká tě cvičení v ženském kruhu? Chceš udělat něco pro své zdraví a krásu? Přijď mezi nás.

Dotekem rozkvétat, Smetanova 358, Mladá Boleslav, neděle večer od 17,30 do 20,00 = 8 setkání jednou za 14 dní

Zobrazit detail